1e paal project Waterman Uitgeest

06-06-2018

Feestelijke start van bouw project Waterman Toekomstige bewoners slaan 1e paal   Uitgeest – Op 5 juni is de 1e paal geslagen voor project Waterman door de toekomstige bewoners, de heer Van Rixel en mevrouw Wouters. Onder toeziend oog van kopers en genodigden werd dit feestelijke startsein gegeven voor de bouw van deze mooie appartementen. Waterman komt aan de toekomstige Smallekamplaan, in plan Waldijk en is een ontwikkeling van Scholtens Projecten uit Wognum.

Waterman, het beste van twee werelden; de gemoedelijke rust van het dorp en de gezellige drukte van de stad binnen handbereik. De drie appartementengebouwen zijn in een waaiervorm opgesteld, zodat vanuit de appartementen zicht is op de landelijke en waterrijke omgeving. Waterman ligt op een schiereiland. Een kleine haven, rietkragen en subtiele hoogteverschillen, afgewisseld met gazons, zorgen voor een optimale waterbeleving. GeO Architecten uit Schagen heeft dit ontwerp exclusief voor deze locatie getekend.

Drie appartementencomplexen

Waterman bestaat uit drie kleinschalige gebouwen met koop- en huurappartementen.

Complex A bevat 12 koopappartementen verdeeld over 4 woonlagen. De appartementen op de verdieping hebben een balkon en die op de begane grond beschikken over een riante tuin aan het water. Complex B heeft 16 koopappartementen verdeeld over 3 woonlagen. Voor dit complex komt een kleine sloepenhaven en een aantal appartementen hebben een eigen aanlegsteiger voor een bootje. Een boottochtje is dan snel gemaakt in de directe omgeving en varen naar het Uitgeestermeer of het Alkmaardermeer bestaat ook tot de mogelijkheid. Appartementencomplex C beschikt over 24 huurappartementen. Deze zullen door een belegger op de markt worden gebracht.

Dynamische omgeving

Een supermarkt, zorgcentrum en het sportcomplex zijn op loopafstand. Uitgeest ligt centraal waardoor grote steden snel bereikbaar zijn met de auto. Veel voorzieningen zijn op fietsafstand, zoals het levendige centrum met weekmarkt en het station met goede verbindingen naar o.a. Amsterdam en Haarlem. Met een half uur fietsen ben je op het strand van Castricum. De duinen, bossen en ook het Uitgeestermeer en Alkmaardermeer bieden volop vertier en ontspanning. Van fietsen, wandelen, een terrasje pakken, varen, zwemmen tot picknicken; het is allemaal mogelijk in de directe omgeving

Op www.wonen-uitgeest.nl vindt u meer informatie over het project. Er zijn nog slechts drie appartementen te koop.